Els i les socialistes de Canet et donem la benvinguda i t'animem a participar-hi.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres ens pots enviar un correu electrònic a: canetdemar@socialistes.cat

Telèfon de l'Agrupació 678826643

dissabte, 5 de febrer del 2011

Silvia Tamayo refrendada pels militants i simpatitzants


Silvia Tamayo, actual regidora d'Educació, Cultura i Medi Ambient, ha vist refrendada per unanimitat la seva candidatura amb el cent per cent de vots favorables. La candidata a l'Alcaldia pel PSC ha expressat el seu agraïment als militants i simpatitzants i ha recordat que "els socialistes hem demostrat que som gent responsable i seriosa fins i tot en les situacions més adverses". També ha apuntat la transformació que tots i totes hem viscut a Canet gràcies a un alcalde socialista.

Tamayo agraïa Joaquim Mas el seu recolçament amb aquestes paraules: "En Quim sempre ha cregut en mi i estic disposada i preparada per a afrontar el repte. Compto amb un equip de persones treballadores que farà possible la materialització del nostre projecte".

Així, l'equip de campanya està constituït per:

-Comunicació: Víctor Cerveto com a responsable amb el recolçament de Ricard Fernández, Alicia Herrero que es farà càrrec de relacions amb la premsa i Nancy Gutiérrez.

-Actes: Josep Cortés com a responsable i Josep Lluís Martín.

-Logística: El responsable serà En Deogracias Pacheco recolçat per Francesc Martín Casares

-Programa electoral: Com a responsable Sergi Bonamusa que comptarà en el seu equip amb Joaquim Mas, Joan Flotats i la pròpia Silvia Tamayo

Els desitgem molt bona feina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada