Els i les socialistes de Canet et donem la benvinguda i t'animem a participar-hi.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres ens pots enviar un correu electrònic a: canetdemar@socialistes.cat

Telèfon de l'Agrupació 678826643

dimecres, 2 de febrer del 2011

Assemblea extraordinària


Benvolguts companys i companyes,

Com ja sabeu, el proper 22 de maig se celebren eleccions per a escollir els/les nostres representants municipals. També coneixeu la decisió del nostre company i alcalde Quim Mas de no seguir liderant la candidatura socialista a l'Ajuntament.

En l'Assemblea celebrada el passat 6 de novembre, l'Executiva Local va proposar l'actual primera secretària, Sílvia Tamayo, per tal que sigui la persona que encapçali la candidatura a les properes Eleccions Municipals 2011. També es va explicar que el prcés restava obert per si algun altre militant o simpatitzant volia presentar la seva candidatura.

El passat 14 de gener, la Comissió Executiva del Partit, va aprovar el calendari de tot el procés i que a partir del 4 de febrer se celebraran les assemblees a les agrupacions per tal d'escollir els candidats/candidates a alcaldes/alcaldesses, i en els llocs on hi hagi més d'una candidatura, el dia 19 de febrer se celebraran eleccions primàries.

Pel que fa a Canet de Mar, la proposta de calendari de la Comissió Executiva és la següent

1- Presentació de candidatures fins el 30 de gener
2- Assemblea extraordinària d'elecció de candidat/candidata: dissabte 5 de febrer a les 19.00h a la seu del PSC (c/ Bofill i Matas, 3)

No cal recordar la importància de l'assistència i participació en aquesta assemblea extraordinària per tal de disposar d'un lideratge fort i refrendat de forma clara i rotunda per l'Assemblea.

Esperant comptar amb la vostra assistència us saluda cordialment,


Francesc Martín Casares
Secretari d'Organització
PSC Canet de Mar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada