Els i les socialistes de Canet et donem la benvinguda i t'animem a participar-hi.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres ens pots enviar un correu electrònic a: canetdemar@socialistes.cat

Telèfon de l'Agrupació 678826643

dimarts, 26 de juliol del 2011

I els mitjans per fer feina d'oposició???

Els regidors socialistes van presentar una instància reclamant els mitjans que estableix el Reglament Orgànic Municipal per poder fer la seva feina de regidors a l'oposició. La instància no té cap resposta del govern municipal.

El ROM estableix que l'Ajuntament haurà de facilitar als regidors a l'oposició els mitjans per fer la seva tasca en tant que representants dels ciutadans i ciutadanes de Canet.

Actualment, els regidors socialistes han de fer la seva tasca de servei al poble amb els seus propis mitjans, donat que no disposen ni de correu electrònic municipal. De fet, Sílvia Tamayo, que era regidora d'Educació i Medi Ambient amb l'anterior govern, va veure com li tancaven el compte de correu electrònic l'endemà mateix de la pressa de possessió del nou consistori. Les entitats i veïns que han volgut posar-se en contacte amb els regidors socialistes no han trobat la manera de fer-ho, perquè al web municipal només consta els seu nom i filiació política, sense cap dada de contacte, ni tant sols particular o de partit.

Els socialistes, a la instància presentada el dia 1 de juliol, sol•licitaven, entre altres coses, un espai on poder treballar, rebre i reunir-se amb els ciutadans i les ciutadanes de Canet, equipat amb línia telefònica i connexió a Internet; la creació de més comissions informatives municipals per tal de poder participar més assíduament en el dia a dia de la gestió del municipi; una assignació econòmica de 2.400 euros a l'any per a les despeses de funcionament del grup i un espai a la web municipal per publicar les informacions i dades de contacte del grup municipal socialista (podeu veure la petició complerta a http://canet.socialistes.cat/noticia/i-els-mitjans-per-fer-feina-doposicio).

Encara no hi ha cap novetat al respecte, tot i que el mateix ROM estableix que les instàncies adreçades a l'Ajuntament s'han de respondre en un màxim de quinze dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada