Els i les socialistes de Canet et donem la benvinguda i t'animem a participar-hi.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres ens pots enviar un correu electrònic a: canetdemar@socialistes.cat

Telèfon de l'Agrupació 678826643

dissabte, 25 de setembre del 2010

Nit de l'Esport


Ahir divendres 24 de setembre, va tenir lloc a la Casa Roura, el lliurament de premis de la Nit de l'Esport. Tal com va dir el presentador de l'event, Dani Grao, en realitat tots els esportistes mereixen un premi per posar Canet de Mar en un alt lloc a nivell esportiu.

Els premis van ser lliurats pels regidors i regidores de l'Ajuntament i cal dir que el locutor esportiu Dani Grao va ser un dels premiats per la seva tasca al front dels programes esportius. En Dani Grao farà un mig parèntesi ja que ocuparà part del seu temps a una ONG dedicada a la mort sobtada. Continuarà, això sí, col·laborant amb Ràdio Canet. Des del PSC volem agrair el seu treball i desitjar-li el millor en la nova etapa.

Per part del PSC, a part dels regidors Antoni Isarn (regidor d'Esports), Silvia Tamayo (primera secretaria i regidora d'Educació, Cultura i Medi Ambient), Francesc Martín Casares (secretari d'Organització i responsable de l'Oficina d'Habitatge i Accessibilitat), Marisol Pacheco (regidora de Règim Intern i Joventut), que es van encarregar juntament amb els altres regidors i regidores de l'Ajuntament del lliurament dels premis, hi eren presents el secretari de Finances i adjunt a Organització, Deogracias Pacheco, el secretari de Participació i Relació amb les Entitats, Josep Lluís Martín Orugo i el secretari de Comunicació Víctor Cerveto Hernández.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada