Els i les socialistes de Canet et donem la benvinguda i t'animem a participar-hi.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres ens pots enviar un correu electrònic a: canetdemar@socialistes.cat

Telèfon de l'Agrupació 678826643

dimarts, 30 de març del 2010

Catalunya Causa Comuna : Conferència Oberta


Dos-mil van ser els assistents al primer Plenari de Catalunya Causa Comuna. Entre les propostes presentades destaquem la necessitat d'una societat activa i sense divisions, una societat justa, cohesionada i amb igualtat d'oportunitats. Volem ser un sol poble, sense discriminació ni fractures. Una administració eficient. Volem fer de l'educació una prioritat per tal de deixar a les noves generacions un país millor. Volem aconseguir el màxim autogovern per a Catalunya essent conscients que la diferència no significa desigualtat i que per tant no volem cap tipus d'enfrontament ni discriminació.

Podeu llegir el text sencer de les propostes al bloc d'en Raimon Obiols, coordinador de l'acte.

L'acte va ser obert a qualsevol persona interessada en assistir als debats i a les entitats i associacions que vulguessin ser-hi i presentar aportacions.

En representació de l'Agrupació Socialista de Canet de Mar, hi van ser presents: Sílvia Tamayo (Debat 1: Què esperem de l'educació, avui), Francesc Martín Casares (Debat 3: Bones pràctiques i innovació social), Nancy Gutiérrez i Víctor Cerveto (Debat 6: Ciutadania, diversitat i cohesió. La Catalunya gressol).

Aquest és el web de Catalunya Causa Comuna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada