Els i les socialistes de Canet et donem la benvinguda i t'animem a participar-hi.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres ens pots enviar un correu electrònic a: canetdemar@socialistes.cat

Telèfon de l'Agrupació 678826643

dissabte, 5 de desembre del 2009

En record de Jordi Solé Tura



http://www.socialistes.cat

Avui hem perdut Jordi Solé Tura, un dels principals referents polítics dels demòcrates, dels catalanistes, dels socialistes i dels federalistes.

La seva contribució a la lluita antifranquista, a la renovació de l’esquerra, a l’entesa entre les esquerres catalanes, a la transició, a l’elaboració de la Constitució de 1978 i de l’Estatut de Catalunya de 1979, al desenvolupament del PSUC fins el 1986 i del PSC des del 1989 fins a la seva mort, ha estat importantíssima. Regidor, Diputat, Senador, Ministre, professor universitari i, per sobre de tot, mestre de vàries generacions, el millor homenatge que podem fer-li és ser fidels al seu llegat polític, a la seva referència ètica, defensant de forma apassionada un projecte democràtic, catalanista d’esquerres i federal. Ell ja no és entre nosaltres però les seves idees i el seu compromís han d’il·luminar per molt de temps la nostra acció política.

Acompanyem avui la seva família i amics en un moment dolorós, que sabrem superar si hem après de la seva tenacitat i del seu optimisme.

El combat polític de Jordi Solé Tura és el nostre i la seva visió política ha d’il·luminar la nostra acció avui i en els anys a venir.

President Montilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada